•  

   

  Restart, hoe werkt het?

  Het Restart dieet is opgedeeld in 3 fasen. Een ontgiftingsfase, een zoekfase en een leeffase. Tijdens dit traject staat Corpus Cura u bij om uw eigen coach te worden. We helpen u doorheen de verschillende fasen en bespreken met u de vorderingen.

  Restart, hoe lang duurt het?

  Afhankelijk van uw persoonlijke doelen en noden zal de looptijd van het traject verschillen. We rekenen ongeveer tussen de 4 weken en een jaar. Het Restart dieet is niet enkel geschikt voor het kwijtspelen van een paar kilo’s, maar ook voor 40 tot 50 kilo. Restart kan dus voor iedereen de oplossing bieden. Het einddoel is naast het streefgewicht ook het bijleren en vasthouden van uw streefgewicht. Wil u dus niet gewoon diëten, maar echt duurzaam aan uw lichaam werken? Reken dan op Corpus Cura in Ardooie, gelegen nabij Roeselare en Izegem.

  Wie kan er deelnemen?

  Zoals eerder gezegd, kan iedereen deelnemen. Wil u zwangerschapskilo’s kwijtraken of bent u gewoon iemand die fitter wil leven? Corpus Cura zorgt voor een aanpak op maat. We doen dit aan de hand van uw lichaamsbouw, levensfase en uw doel (=uw streefgewicht).

  Wat kan ik verwachten?

   

   

  Met het Restart dieet staat niet alleen het afslanken centraal. De focus ligt ook op het bestuderen van uw lichaam. Hoe reageert het op bepaalde voedingsstoffen, hoe houd ik mijn streefgewicht vast?

   

   

   

  We zorgen er dus voor dat u ook na het programma zelf aan monitoring kan doen. U wordt uw eigen coach, krijgt meer energie en wordt tevreden over uw lichaam. That’s it!

 • 90 % van de deelnemers hervalt niet!

  Word uw eigen coach en behoud uw streefgewicht.

 • Hoe het werkt

  1

   

  Ontgiftingsfase

   

  In de eerste fase moet u ontgiften. Daarbij herstelt uw lichaam. Een aantal voedingsingrediënten worden weggelaten om zo uw maag en darmen rust te geven. Lichte voeding gecombineerd met elke ochtend een voedingssupplement zorgt ervoor dat beide organen zich kunnen herstellen. In deze fase ontdoet u zich van afvalstoffen en zuivert uw lichaam zich. Dat zorgt dan weer voor een goed werkend metabolisme.

  2

   

  Zoekfase

   

  De tweede fase is de zoekfase. Nu worden de voedingssupplementen terug vervangen door bepaalde voedingsstoffen. Op die manier kunnen we zien hoe uw lichaam daar op reageert. Zo gaan we op zoek naar de voedingsstoffen die u nodig heeft om een stabiel gewicht te behouden. Afhankelijk van persoon tot persoon en van uw wensen zal deze fase langer of korter duren. Het belangrijkste in deze fase is uw lichaam stabiliseren.

  3

   

  Leeffase

   

  In de derde fase is het doel uw gewicht te behouden. Samen met Corpus Cura maakt u een realistisch plan op om ook na het Restart dieet uw gewicht te behouden. In deze fase heeft u zich ontwikkeld tot uw eigen coach en mentor. U weet wat werkt voor uw lichaam en wat niet. Balans is waar u naar op zoek naar gaat. Als het toch even moeilijk gaat dan staat Corpus Cura nog steeds voor u klaar.

 • Contacteer ons voor een gratis adviesgesprek!

  De prijs is immers afhankelijk van de te behandelen zone of aanpak.